DK Dansk

 

Mission, vision og værdier


Twincas værdier determinerer de fastlagte principper imod at realisere Twincas målsætninger. Disse kommer til udtryk i vores beslutningstagen og vores tilgang i det daglige arbejde.

Twincas mission skal som fundering være gennemgående i alt vores arbejde indefra og ud. Rejsen på denne mission er bygget på de værdier og styrker, der viser, hvem vi er, hvad vi vil og hvordan vil vi gøre en forskel på markedet og for vores kunder. 

Mission:  
At være anerkendt for at gøre en forskel i udviklingen og produktionen af motorbøre og heraf bidrage til at udvikle og forbedre det generelle arbejdsmiljø.  

Vision:  
At være ledende på det internationale marked.

Værdier: 
Arbejdsmiljø <--> Miljø  
Hos Twinca A/S bygger vi vores maskiner med den mission om at forbedre det generelle arbejdsmiljø - Vi ønsker at passe på dine medarbejdere og nedsætte risikoen for arbejdsskader samtidigt med en øget bevidsthed om at påtage sig et ansvar om at bidrage til mindre forurening og et grønnere miljø.   

 

 

Kvalitet og innovation som forudsætning for værdiskabelse 

Innovation:  

For Twinca betyder innovation at opfinde, designe og udvikle nye teknologier og tiltag som kan sætte nye standarder indenfor markedet af motorbøre samt arbejdsmarkedet og deraf styrke kundernes præferencer omkring Twincas maskiner.  
 
Hos Twinca anser vi innovation og kvalitet som en synergi-effekt i forlængelse af hinanden, da vi hele tiden har for øje at kunne rykke kvaliteten indenfor vores fokusområder og her især arbejdsmiljøet for operatørerne i entreprenørbranchen.  

Kvalitet:  

Kvalitet kan fortolkes på forskellige måder. Hos Twinca forstås kvalitet som værende en egenskab der skal bringe værdi til kunden på flere områder. 
 
Først og fremmest at producere og sælge motorbører i kvalitetsmaterialer, som skaber tilfredshed og understøtter kunden i at kunne gøre deres arbejde nemt, effektivt og sikkert. Dertil vægtes det højt, at vi hele tiden arbejder dedikeret efter at udvikle og udbyde motorbører med lav vedligeholdelses omkostninger, lang levetid og som kan holde til den hårde belastning.  
 
Kvaliteten bag Twincas maskiner afspejles ikke kun i brugen af særligt udvalgte kvalitets-komponenter, men også i vores maskineksperters grundige samleproces. Vores maskineksperter er uddannet til at kunne yde og sikre et solidt håndværk af højeste kvalitet. Alle maskiner bliver derfor samlet i hånden, og består af særlige udvalgte dele fra hele verden. Ligeledes kvalitetstester vores maskineksperter hver enkelt maskine inden levering for at kunne sikre den altid høje standard.  

Twinca forbedrer det generelle arbejdsmiljø igennem øget fokus på; Ergonomi, brugervenlighed, sikkerhed samt stabilitet.  

Med Twincas El Motorbør får du samtidigt bæredygtig værdi for pengene. Twincas elektriske modeller er udviklet med fokus på innovativt design og bæredygtighed, som underbygger din CSR-politik. De elektriske modeller er designet med henblik på at reducere forurening og drives af et vedligeholdelsesfrit batteri, som bidrager til en både effektiv og ikke mindst miljørigtig maskine.